LCI_emblem_2color_web%20(1)_edited.png
Zoeken
  • Marc De Kegel

Voorwoord van de gouverneurLions en Leo’s van district 112B,


Welkom op de website van de districtsconventie 2020-2021.

Zoals jullie weten is ons mantra ‘Lions en Leo’s maken het verschil’. Doorheen het jaar is dit uitgebreid tot het lange ‘United in kindness and diversity, Lions and Leo’s make the difference in the power of we serve’.


Dit hebben we ervan gemaakt om de slogan van onze internationale president en toch ook het sterke ‘We serve’ mee op te nemen in onze slagzin.

We hadden ons voorgenomen om met dit statement heel wat in beweging te brengen en ook op de conventie heel wat dynamiek te creëren rond een banner met opschrift.


Helaas. Ons vermaledijd virus heeft er meer dan een stokje voor gestoken. Maar daar we een glas eerder vol zien dan leeg, en we een groep creatievelingen bij elkaar zijn, zijn we zinnens om een conventie aan te bieden die zo goed mogelijk de vergelijking met de in-persona conventie kan weerstaan.


Als ondertitel hebben we gekozen voor ‘It’s a kind of magic’ refererend naar het liedje van Queen. We gaan wel nog niet alles weggeven. Laat mij jullie daarom alvast verwelkomen op de website die zoals vorig jaar speciaal voor de conventie werd gebouwd. Via dit kanaal zullen we jullie op de hoogte houden van wat er wordt gebrouwen en wat jullie mogen verwachten.


In elk geval willen we de gedane inspanning van vorig jaar in het verzamelen van posters met clubfundraisingactiviteiten en sociale acties honoreren. Daarom staan deze hier ook opnieuw ter inzage. Daaraan wensen we nieuwe posters toe te voegen alsook in het bijzonder de bakenprojecten.

Andere praktische informatie omtrent de virtuele conventie zullen jullie hier ook vinden alsook informatie aangaande de toekomstige gouverneur en de verkiezing van de nieuwe tweede vice.


8 mei is natuurlijk al vastgeklikt in de agenda. De Save-the-date werd al gedownload en bekeken. Een leeuw met vlinders verwelkomt iedere Lion en Leo die aanwezig wenst te zijn, en dat is dus iedereen.


De rest volgt naargelang we dichter bij het event komen.

Graag nodigen we jullie uit om deze website regelmatig te consulteren.

En dan zien we elkaar op 8 mei 2021 om terug te blikken op het moeilijke maar bemoedigende jaar en vooruit te kijken naar 2021-2022.


Tot dan, Marc De Kegel

DG 112B ’20-’21 LC Aarschot

101 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven